Galania Infantil

A escassos set dies del Pregó de les nostres festes, la ciutat es preparava per a fer galania a la Reina Infantil de les Festes, Natalia Collazos i a la seua Cort d’Honor. I tots els Sequiolos estàvem molt contents perquè, per a la Magdalena 2019, Natalia comptarà amb uns formidables acompanyants que li aportaran la força de la Panderola. Entre les Dames de la Ciutat, Nagore García serà segur qui li aportarà serenitat, il•lusió i màgia festiva. I del remolí dels Presidents i Madrines Infantils, Marc Osorio i Natalia Queral li inculcaran força, vitalitat i ganes de gaudir aquestes festes que s’aveïnen, al màxim.
En aquesta ocasió, la Galania es traslladava a la sabana africana de la mà del Rei Lleó. Amb espectacular música en directe –a càrrec de la Banda Municipal- els personatges van trobar l’Aigua amb ajuda de les Madrines de les diferents comissions; la Terra, amb les Dames de la Ciutat per a arribar a la Llum amb la Reina Natalia.
Nit de moltes sorpreses per a la nostra Reina, potser de les més emotives l’ofrena dels Presidents Infantils en nom de la Gestora de Gaiates o la de la Junta de Festes, en ple.
La Galania Infantil suposa el punt de partida d’una setmana gran molt especial per als nostres representants infantils Marc i Natalia que segur no oblidaran mai. I per a Nagore, que l’any passat ja va viure aquesta experiència i que enguany, segur, viurà amb major intensitat aquesta nova oportunitat.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*