Galania a la Reina

Arribava una de les cites més esperades, el moment en el qual la ciutat de Castelló rendeix homenatge a la Reina de les festes, mitjançant l’acte de la Galania.

Un dia després de l’acte dels més xicotets, el món de la festa es donava cita en el Palau per a galantejar a la Reina, Dames de la Ciutat i Madrines. Amb l’efecte realista que donen els mitjans audiovisuals i amb la presència de nombrosos col•lectius festers de la ciutat, la sala es transformava en un recorregut per la Cavalcada del Pregó. Diverses escenes de la celebració més nostra van anar donant pas a l’acte, amb la desfilada en primer lloc de les Madrines dels diferents sectors i com no, amb la presència de la nostra Madrina 2018, Àgueda Ibars Agramunt, per a rebre l’aplaudiment dels presents. Igual que la nit anterior, les Madrines van donar pas a les Dames de la Ciutat i en aquest cas, Sequiol va tenir la seua representació amb Beatriz Belenguer Mercé, Madrina 2017 i Dama de la Ciutat 2018. Finalment, per completar l’escenari, el Palau en peu rebia a la Reina de les festes 2018, Carla Bernat Pascual.

Un acte que va tenir moments molt emotius i que segur mai oblidaran Àgueda i Beatriz. Amb la música i el ball del final de festa, es tancaven les portes del Palau definitivament. Ara ja, tocava eixir al carrer a celebrar les nostres festes fundacionals, la Magdalena de 2018.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*