GALA DE LA PIROTÈCNIA

La tercera edició de la Gala de la Pirotècnia a Castelló se celebrava en una data una mica estranya per la coincidència amb la campanya electoral i la necessitat de compaginar agendes; encara que, a l’hora de la veritat, poca presència de primeres autoritats en aquest acte d’agraïment a les empreses pirotècniques que han realitzat els seus espectacles durant la Magdalena 2019.
En aquest acte es dóna a conéixer el veredicte del jurat del concurs de mascletades “Ciutat de Castelló”, que en aquesta edició arribava a la seua vint-i-cinquena edició.
Un acte que sí que va reunir a tota la família festera, així com a representants de totes les firmes pirotècniques participants en la Magdalena 2019. I entre els presents, la representació del Sequiol era nombrosa, encapçalada pels nostres representants infantils Natalia Queral i Marc Osorio, acompanyats pel tresorer de l’associació, Chema Orozco.
L’acte, conduït pel periodista Raül Pascual, va recordar que aquesta edició festera es commemorava la 75 edició de les nostres festes i com a acte cim d’aquesta celebració, es va disparar un espectacular piromusical, a càrrec de la firma provincial de la Vall d’Uixó, pirotècnia Peñarroja. A continuació es va fer lliurament del preceptiu detall a totes i cadascuna de les firmes que han disparat en aquesta edició de 2019.
Sense dilació, es va comminar a la secretària del jurat, Lidón Batiste, a pujar a l’estrada per a donar lectura de l’acta, amb el següent resultat:
• Millor terratrémol terrestre: Pirotècnia Mediterraneo de València
• Millor arravatament aeri: Pirotècnia Hermanos Sirvent d’Alacant
• Tercer premi: Pirotècnia Turis de Turis
• Segon premi: Pirotècnia Pibierzo de León
• Primer premi: Pirotècnia Hermanos Sirvent d’Alacant
Així doncs, Pirotècnia Hermanos Sirvent tindrà l’honor d’iniciar la pròxima edició de la Magdalena 2020 amb el dispar de la Mascletà inici de festes.
El lliurament dels trofeus –recordar que el disseny d’aquests trofeus va ser del sempre recordat artista castellonenc Lorenzo Ramírez- va estar a càrrec, entre altres, de les Reines de les festes, Natalia Palacio i Natalia Collazos, acompanyades per la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma i el Regidor de Festes i President del Patronat de Festes, Omar Braina.
Com és habitual en aquest acte, es realitza un homenatge que en aquest cas va recaure en el Cos de Bombers de la Ciutat, per la seua total implicació amb les festes, especialment en l’acte de la “Enfarolà”.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*