FOGUERES DE SANT JOAN ALACANT 2024

Arriba el mes de juny, i amb ell les esperades fogueres de Sant Joan, i Sequiol té la sort de compartir sentiment amb les Fogueres d’Alacant, i per això, la Gaiata 15 “Sequiol” és convidada per la Foguera Maisonnave d’Alacant a les seues festes de Sant Joan, a les festes 2024.

I els nostres màxims representants 2024, Maria, Leyre, Victor i Elisabeth, van poder gaudir de la meravellosa Ofrena de Flors de la ciutat, ofrena a la Verge del Remei, acompanyats dels aplaudiments de la seua gent. I com cada any, vam ser molt ben rebuts a la Foguera Maisonnave a cada moment de les festes.

Durant la setmana vam poder gaudir també de les mascletàs, fent-nos recordar aquesta olor de pólvora a les festes que tant volem, i vivint tots junts la meravellosa sensació que ens deixen els petards en finalitzar amb un terratrèmol.

En especial, la invitació al balcó d’un edifici ubicat a la mateixa ‘Plaza de los Luceros’ on la Foguera Maissonave ens va concedir el luxe de poder gaudir d’una espectacular mascletà.

Tot i que això no va ser tot clar, els dinars van ser part important del viatge, dinars i sopars que vam gaudir junts, sobretot el sopar de l’última nit de les festes, on la Foguera Maisonnave ens va acollir gratament.

Com cada any, estem encantats de viure aquestes festes i compartir sentiments. Desitjant tornar el proper any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*