FOGUERES ALACANT 2023

Arriba el mes de juny, i les Festes de Castelló comparteixen sentiment fester amb Alacant, igual que amb València, i per això, la Gaiata 15 “Sequiol” és convidada per la Foguera Maisonnave d’Alacant a les seues festes de Sant Joan, a les Fogueres. I, com calia esperar, tot el grup sequioler acompanya els seus representants allà on van, i no seria menys acompanyar-los a les festes d’Alacant. Adriana, Lucia, Carlos i Elisabeth, van poder gaudir de la meravellosa Ofrena de Flors de la ciutat, acompanyats dels aplaudiments de la seva gent. I com cada any, vam ser molt ben rebuts a la Foguera Maisonnave.

 

Durant la setmana vam poder gaudir també de les 

mascletàs, fent-nos recordar aquesta olor de pólvora a les festes que tant volem, i vivint tots plegats la meravellosa sensació que ens deixen els petards en finalitzar amb un terratrèmol.

Tot i que això no va ser tot clar, els dinars van ser part important del viatge, dinars i sopars que vam gaudir junts, sobretot el sopar de l’última nit de les festes, on la Foguera Maisonnave ens va acollir gratament. 

I finalment va arribar el moment d’acomiadar-se, la nit de la Cremà de les Fogueres, allà ens van donar un detall molt emotiu, ja que a la Foguera Major van fer un petit detall en construir també un ninot de Castellonera, que van indultar i que ens van regalar per poder portar-nos a Castellon, i que ara resideix al nostre cau sequioler. Milers de gràcies.

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*