Fira Internacional de Turisme, FITUR

Per tercer any consecutiu, viatjava fins la fira de mostres de Madrid l’element més representatiu de les nostres festes magdaleneres, la Gaiata. En aquesta ocasió, es tractava de la Gaiata Infantil de la Ciutat 2020, és a dir, el monument infantil guanyador les passades festes i que com és ben conegut, havia estat elaborat per la Comissió de la Gaiata 15 Sequiol.

I per a ficar el fermall d’or a la presència de Castelló en Fitur, la recreació dels elements més tradicionals de la Magdalena, les canyes, les cintes i els rotllos, el cartell de Festes, l’avanç de la programació, música tradicional i, per suposat, les Madrines i els Presidents de les Gaiates, les Dames de la Ciutat i les Reines De les Festes 2020, Carmen Molina Ramos i Gal·la Calvo Santolaria.

Tot un desplegament de castellonerisme per a donar a conèixer les nostres festes més populars, i en aquest esdeveniment no podia faltar el Sequiol. La Gaiata 15 va estar magníficament representada per la seua Madrina Lourdes Climent Moreno i la seua Dama de la Ciutat Àgueda Ibars Agramunt, que amb la resta de comitiva castellonera, van donar a conèixer les nostres tradicions i festes als milers de visitants de la fira.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*