Fira Internacional de Turisme, FITUR

Des de la declaració de les Festes d’Interès Turístic Internacional, la Junta de Festes, conjuntament amb el Patronat de festes, la Regidoria de Turisme i el propi Ajuntament de la ciutat, es van proposar donar el relleu que li correspon a la nostra setmana gran de festes i per tal motiu participar en esdeveniments com ara la major fira internacional de turisme que cada any es celebra en Madrid baix la denominació de Fitur.
Aquest any 2017, es va tornar a la fira amb la recreació dels elements més tradicionals de la Magdalena: Gaiata, canyes, rotllos, cintes, cartells, pins, avanç de programa, música de dolçaina i tabal, balls tradicionals, Madrines de Gaiata i les Reines i les seues Corts d’Honor.
Tot un desplegament de castellonerisme per a donar a conèixer les nostres festes més populars, i en aquest esdeveniment no podia faltar el Sequiol.
La nostra Gaiata va estar present amb la participació de les germanes Ana i Laura Turch, que van formar part del grup de ball, ficant la tonalitat colorista a les diferents desfilades que es van fer pels distints pavellons, amb els sequiolers membres de la Junta de festes Jorge, Javier i Adrian, aquest últim a més, participant en el grup de dolçaina i tabal, encarregats de ficar la nota musical.
I como no, la Gaiata 15 Sequiol va estar magistralment representada por la seua Madrina Beatriz Belenguer, acompanyant en la desfilada a una altra sequiolera, la Reina de les Festes de l’any 2017, Estefania Climent.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*