FESTA DE LA ROSA SEQUIOLERA

Dissabte de maig en Castelló, i les dones sequioleres esperen, com cada any, la seua rosa i la seua cançó. Així va succeir la nit del dissabte 27 de maig, on tots els sequiolos no reunim en el cau per a celebrar un sopar variat, en la qual cadascun va portar un plat gastronòmic diferent per a celebrar en gran la gran nit de serenates. 

La Festa de la Rosa Sequiolera on totes les dones de la nostra associació reben galanía en forma de melòdica ronda i segellada amb l’ofrena de la flor, especialment enguany dedicades a les nostres Madrines, Adriana i Lucía, i als nostres presidents Carlos i Elisabeth. 

A més de comptar amb el nostre tradicional grup musical de fenòmens cantants de la nostra comissió, la Rondalla sequiolera, ens va acompanyar amb el baix Nicolás Rodríguez, President Infantil de la Magdalena 2013, a qui ens va enorgullir molt tindre. 

Una nit ambientada amb cançons típiques com “tota una vida”, “amb tu”, “no puc viure sense tu”, fins i tot un gran final on van interpretar amb molta il·lusió a l’estudiantina. 

L’espectacle va finalitzar amb un sense fi d’aplaudiments en agraïments als nostres grans artistes sequioleros, els qui esperem que repetisquen l’any vinent. 

Seguidament, cada dona sequiolera va rebre una flor entregada pel nostre President Infantil, Carlos Benedito.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*