Festa de la Rosa

Boleros, albades, cançons populars, i tot tipus de melodies es poden sentir i gaudir entremesclades amb les primeres aromes a flor del taronger. Castelló, quan arriba Maig, es torna poesia i cançó, doncs les nits dels dissabtes de Maig, pels nostres carrers, ressonen cançons dedicades a la dona castellonera.
I com a punt de partida a aquesta entranyable festa tan tradicional i tan nostra, està el festival que cada primer dissabte de maig se celebra en la Plaça Major de la ciutat, on diferents grups musicals competeixen per l’anhelada ‘rosa d´or’, acompanyats per altres grups col•laboradors.
L’edició del 2019 congregava a nombrós públic, entre el qual es trobava la representació de totes les comissions de sector i, fidels a la cita, la Gaiata del Sequiol va estar present amb els seus màxims representants, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la presidenta, Elisabeth i un important nombre de membres de la comissió. Molt propet es trobava Nagore, Dama de la Ciutat Infantil Sequiolera.
Un acte replet de música i romanticisme que va acabar per segon any consecutiu, amb el triomf de la Estudiantina de Magisteri de Castelló.

Fotos cortesía de ediciones digitales Muphy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*