Festa de la Rosa

Boleros, albades, cançons populars, i tot tipus de melodies es poden sentir i gaudir entremesclades amb les primeres aromes a flor del taronger. Castelló, quan arriba Maig, es torna poesia i cançó, doncs les nits dels dissabtes de Maig, pels nostres carrers, ressonen cançons dedicades a la dona castellonera.
I com a punt de partida a aquesta entranyable festa tan tradicional i tan nostra, està el festival que cada primer dissabte de maig se celebra en la Plaça Major de la ciutat, on diferents grups musicals competeixen per l’anhelada ‘rosa d´or’, acompanyats per altres grups col•laboradors.
L’edició del 2019 congregava a nombrós públic, entre el qual es trobava la representació de totes les comissions de sector i, fidels a la cita, la Gaiata del Sequiol va estar present amb els seus màxims representants, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la presidenta, Elisabeth i un important nombre de membres de la comissió. Molt propet es trobava Nagore, Dama de la Ciutat Infantil Sequiolera.
Un acte replet de música i romanticisme que va acabar per segon any consecutiu, amb el triomf de la Estudiantina de Magisteri de Castelló.

Fotos cortesía de ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*