Festa de la Rosa

Castelló, quan arriba Maig, es torna poesia i cançó, doncs les nits dels dissabtes de Maig, pels nostres carrers, ressonen cançons dedicades a la dona castellonera. Boleros, cançons populars, jotes i tot tipus de melodies es poden sentir i gaudir entremesclat amb les primeres aromes a flor del taronger.
I com a punt de partida a aquesta entranyable festa tan tradicional i tan nostra, està el festival que cada primer dissabte de maig se celebra en la Plaça Major de la ciutat, on diferents grups musicals competeixen per l’anhelada ‘rosa d´or’, acompanyats per altres grups col•laboradors.
L’edició del 2018 congregava a nombrós públic, entre el qual es trobava la representació de totes les comissions de sector i, fidels a la cita, la Gaiata del Sequiol va estar present amb els seus màxims representants, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la presidenta, Elisabeth i un important nombre de membres de la comissió. Molt propet es trobava Beatriz, Dama de la Ciutat Sequiolera.
Un acte replet de música i romanticisme i que tindrà la seua continuïtat cada dissabte de Maig per a tancar en la festa de la rosa Sequiolera.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*