Exaltació Falleres Majors “La que Faltava”

Al Teatre Municipal “Carmen Tur” de la veïna localitat de La Vall d’Uixó es va celebrar l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors 2019 i les seues Corts d’Honor, de la nostra falla germana “La que Faltava”.
No podia faltar la presència Sequiolera a un acte tan entranyable, i per això, allí van estar els nostres càrrecs infantils Natalia Queral Asencio i Marc Osorio Cazorla, acompanyats pel vicepresident Víctor Orozco Rodríguez.
D’aquesta manera, la gaiata 15 Sequiol rendia galania a la Fallera Major Infantil 2019, xiqueta Elena Vicent Mingarro, el President Infantil xiquet Pau Segovia Soler, i a la Fallera Major 2019, senyoreta Irene Gómez-Chamorro García, així com a les seues comissions de l’associació fallera que presideix Rubén Gómez-Chamorro García.
Però aquest any tan important per a ‘La que Faltava’, el del seu 25é aniversari, va tindre una major presència sequiolera, doncs la presentadora de l’acte va estar Estefania Climent Moreno, Madrina de la nostra Gaiata l’any 2015 i Regina de les Festes de Castelló en el 2017.
Un acte que confirma i engrandeix l’amistat entre ambdues associacions, en una llarga història de germanor de fallers i gaiaters, a La Vall i a Castelló. A punt de començar les Festes Josefines, desitgem als nostres veïns que tinguen unes meravelloses Falles 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*