Exaltació Falleres Majors “La que Faltava”

Al Teatre Municipal “Carmen Tur” de la veïna localitat de La Vall d’Uixó es va celebrar l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors 2019 i les seues Corts d’Honor, de la nostra falla germana “La que Faltava”.
No podia faltar la presència Sequiolera a un acte tan entranyable, i per això, allí van estar els nostres càrrecs infantils Natalia Queral Asencio i Marc Osorio Cazorla, acompanyats pel vicepresident Víctor Orozco Rodríguez.
D’aquesta manera, la gaiata 15 Sequiol rendia galania a la Fallera Major Infantil 2019, xiqueta Elena Vicent Mingarro, el President Infantil xiquet Pau Segovia Soler, i a la Fallera Major 2019, senyoreta Irene Gómez-Chamorro García, així com a les seues comissions de l’associació fallera que presideix Rubén Gómez-Chamorro García.
Però aquest any tan important per a ‘La que Faltava’, el del seu 25é aniversari, va tindre una major presència sequiolera, doncs la presentadora de l’acte va estar Estefania Climent Moreno, Madrina de la nostra Gaiata l’any 2015 i Regina de les Festes de Castelló en el 2017.
Un acte que confirma i engrandeix l’amistat entre ambdues associacions, en una llarga història de germanor de fallers i gaiaters, a La Vall i a Castelló. A punt de començar les Festes Josefines, desitgem als nostres veïns que tinguen unes meravelloses Falles 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*