Exposició d’esbossos de Gaiates

Els esbossos de les Gaiatas de la Magdalena del 75 aniversari ja estan de cara al públic. Les Reines de les Festes de Castelló, Carmen Molina i Gal·la Calvo, ha inaugurat l’exposició on s’exposen els esbossos de les 19 Gaiates que desfilaran per la ciutat en la celebració del 75 aniversari de la Magdalena. Ho han fet, acompanyades per la regidora de Cultura, la presidenta del Patronat de Festes i els màxims representants de tots els sectors gaiaters. Entre ells, naturalment, les Madrines i Presidents de la gaiata 15 Sequiol, Lourdes Climent, Alejandra Sáez, Manel Rubio i Elisabeth Breva.

L’exposició, que respon al lema ‘Gaiates, símbol de la festa’, es troba en el Museu Etnològic de Castelló i romandrà oberta al públic fins al pròxim 23 de febrer.

La mostra està organitzada per la Gestora de Gaiates de Castelló, amb l’objectiu d’acostar el monument que simbolitza les Festes de la Magdalena de Castelló a tots els públics. D’aquesta forma, la Gestora se suma també a la celebració del 75 aniversari de les festes, tal com van ser concebudes en 1945, i reten homenatge a la llum de la festa de Castelló.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*