Escola de pesca

Ja estrenem, i amb èxit, la nostra nova activitat, la nostra nova aposta per la realització d’actes fora de la setmana de festes que ajuden a engrandir el nom del Sequiol. Es tracta de la tan nomenada escola de pesca que conjuntament amb el Club de Pesca el Gregal s’està realitzant en les instal·lacions del Real Club Nàutic de Castelló, que tan amablement ens han oferit per a la realització d’aquest curs estival i que a més compta amb la col·laboració i patrocini del Patronat d’Esports.

Un total de 25 alumnes en edats compreses entre els 9 i 15 anys, van començar les classes de pesca en un acte en el qual van prendre la paraula entre altres el president del Real Club Nàutic, En Juan José García Sancho, ressaltant que estem davant una activitat excepcional.

Van estar presents en l’acte, naturalment, els membres del Gregal i de la Gaiata 15, representats pel President del Club el Gregal En Pedro Miguel Marco i la presidenta de la Gaiata 15 Na Elisabeth Breva, els qui es van mostrar molt il·lusionats davant aquesta nova proposta esperant que puga consolidar-se per a ser un referent en les escoles d’estiu de la nostra ciutat.

Cal indicar que els alumnes podran gaudir al llarg del curs, tant de classes teòriques com a pràctiques, on aprendran els diferents tipus de pesca i sobretot, adquirir una important consciència ecològica per a la preservació i conservació del Medi ambient.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*