LLIURAMENT DE PREMIS DEL XVI CONCURS ESCOLAR DE MAQUETES DE GAIATES EN LA FUNDACIÓ CAIXA CASTELLÓ

Com és habitual en les últimes edicions d’aquest concurs, el lliurament dels diferents premis als guanyadors i finalistes, es realitzen en les diferents seus de les empreses i entitats col•laboradores, com és el cas de la Fundació Caixa Castelló.
El dijous previ a l’inici del Pregó, el Saló de l’Edifici Hucha va congregar a la guanyadora d’aquesta XVI edició, Laura Godes que va estar acompanyada per companys de la seua classe, així com docents del centre Isidoro Andrés.
El president de la Fundació, José Antonio Llopis Nicolau, va donar la benvinguda a les seues instal•lacions a tots els presents i va fer lliurament del premi a la guanyadora i a tota la seua classe, consistent en una magnífica estada d’un dia en la Colònia Seidia Benassal, per a conéixer i gaudir del seu magnífic entorn natural.
En finalitzar l’acte, els guanyadors van immortalitzar el moment al costat del President de la Fundació Caixa Castelló, les Madrines i President Infantil del Sequiol, Andrea, Natalia i Marc, acompanyades pel vicepresident responsable del concurs Víctor Orozco.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*