ENTREGA PREMIS CONCURS MAQUETES 2024

Dimarts 2 d’abril, a les 19h de la vesprada, al Teatre del Raval de Castelló, la Gaiata 15 vam tenir l’honor de, un any més, fer entrega dels premis de gaiates de maqueta als estudiants que van participar aquesta magdalena 2024 , complint 21 anys de tradició i complint un somni per a les famílies. I vam celebrar aquest acte, donant pas a la vint-i-una edició del concurs de Maquetes Escolars ¨Ciutat de Castelló¨ premi Lorenzo Ramírez .

En presència d´aquest acte, va ser una gran alegria haver pogut comptar amb la presència de l´Alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, amb la Reina Infantil de les Festes de la Magdalena 2024, Vega Torrejón i la seva Cort d´Honor Infantil.

Agrair des d’aquí, la presència de totes les famílies que acompanyaven els alumnes guanyadors, i felicitar-los també pel gran esforç i per les seves meravelloses idees. Sense ells no seria possible res, ja que ells són el futur de seguir la tradició.

Comencem l’acte de la mà de la presentadora i sequiolera, Claudia Llopis, que va donar peu que la nostra Presidenta de l’Associació, Elisabeth Breva, qui va donar un discurs d’agraïment a tots aquells que hi van assistir col·laborar i donar suport, perquè aquest projecte es pugui continuar celebrant , llançant també, un missatge d’animació als participants perquè segueixin fent-ho, i segueixin sorprenent-nos amb les seves magnífiques maquetes.

Seguidament, vam cridar als nostres representants, María Voltes, Leyre Salinas i Victor López, perquè pujaren a l’escenari a fer el lliurament dels premis als guanyadors de la fase local.

Per al torn dels finalistes d’aquest concurs, vam tenir presència a l’escenari de la Reina Infantil de les Festes Vega Torrejón i de l’Alcaldessa, Begoña Carrasco, perquè elles mateixes els donessin el premi als finalistes.

I, per fi, va arribar el moment de nomenar els guanyadors absoluts de la desena novena edició del concurs de maquetes escolars “Ciutat de Castelló”, premi Lorenzo Ramírez.

 

  • TERCER PREMI;

LAURA GUZMAN CASTELL, ZAIRA HEREDIA NAVARRO I SERGI ALONSO SANCHIS, DE L’IES POLITECNIC. 

 

  • SEGON PREMI;

INSAF ACHEMLAL, SILVIA DOMENECH RIBES, DANIEL ALICART SILVESTRE, FARAH YECHOU, ADALIA BLEDEA, DANIEL HERNANDEZ HERNANDEZ I DAVID GEORGE PETRISOR, DE L’IES JUAN BAUTISTA PORCAR. 

 

  • PRIMER PREMI, premi LORENZO RAMIREZ;

SERGIO TIRAT ROCA, Del CEIP FADRELL amb la maqueta amb lema FANALET DE FESTA. 

 

Aquest premi queda dotat per una litografia original de l’obra del nostre recordat Lorenzo Ramírez i Sequiolero de l’any 2014, i la maqueta serà representada a escala d’un metre.

 

Per concórrer a aquest acte, convidem a l’Alcaldessa, Begoña Carrasco, a l’escenari perquè ens va dirigir unes paraules, que ens va animar també perquè la Gaiata 15 continue celebrant més anys aquest acte.

 

Per acabar, reunim tots els guanyadors per fer-se la fotografia, una que, sens dubte, recordaran durant molt de temps.

 

 

Fotos   cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*