LLIURAMENT DE PREMIS DEL XVI CONCURS ESCOLAR DE MAQUETES DE GAIATES EN EL CENTRE COMERCIAL CARREFOUR CASTELLÓ

Una altra de les empreses col•laboradora molt implicada en aquest concurs escolar de maquetes de Gaiates és el centre Comercial Carrefour Castelló.
A escasses 24 hores de l’inici de les nostres festes, els guanyadors i finalista de l’edició número XVI, es van donar cita en el centre Carrefour de l’avinguda del Mar per a rebre, de mans del seu Director, Javier González Yuste – Sequioler de l’Any 2017 -. Ordinador personal – per a la guanyadora, Laura Godes -, càmeres de foto digitals, equip de música Wireless… van ser alguns dels premis que van obtindre guanyadora i finalistes del concurs.
La gran foto de família amb tots els guardonats, al costat del Director del Centre Carrefour, Javier González, i les nostres Madrines, Andrea Molés i Natalia Queral, juntament amb el President Infantil, Marc Osorio; va posar el punt final a aquesta nova edició.
Tot un èxit de convocatòria entre els escolars de la Ciutat que, any rere any, organitza la Gaiata 15 Sequiol i que espera poder continuar mantenint amb la finalitat de donar auge i promoure el coneixement del nostre valor més autèntic de les nostres festes: la Gaiata, entre tots aquells anomenats a ser els qui hauran de perpetuar aquest llegat a futures generacions.
Des d’aquestes línies agrair a tot els que han aportat el seu granet d’arena perquè aquesta edició, la setzena, haja sigut tota una realitat. I esperar continuar comptant amb tot ells perquè la convocatòria de la dissetena edició no siga una quimera. Moltes gràcies!

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*