Entrega de Premis XV Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló”

Al saló de plens de l’Ajuntament de Castelló, els joves artistes gaiaters seien a les bancades, convertits per una estona en els regidors de la nostra Ciutat: regidors de cultura, hisenda, sanitat, educació, esports, festes, …
Amb la presència de la Presidenta del Patronat Municipal de Festes Na Sara Usó, el Regidor de Cultura Enric Porcar, així com altres regidors de la Corporació Municipal, la Regina Infantil de les Festes Lucia Burguete, els màxims càrrecs de Sequiol per a la Magdalena de 2018, Madrina Infantil Nagore Garcia, President Infantil Iker Miralles, i Madrina Àgueda Ibars, se celebrava l’entrega de premis de la XV edició del Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló.
Ara no, però potser el dia de demà, els joves artistes gaiaters sí tinguen el privilegi i l’enorme responsabilitat d’ocupar un d’aquells seients per tal de dirigir el destí de Castelló. Quan això passe, confiem en què recordaran aquest dia orgullosos d’haver contribuït a escriure una xicoteta part de la història del nostre poble.
Poc a poc van anar apropant-se fins l’estrada, els guanyadors de les diferents categories, per tal que la Regina Infantil de les festes Lucia Burguete, anara fent-los entrega dels corresponents premis:
Col•legi de l’alumne guanyador:
I.E.S. Politècnic.
Guanyadors en fase local:
Stefania Nadeje, Raquel Canales Sos, Juan Ramos Castello, Daniel Brady Aparici, Marcos Sojo Martinez, Nuria Nebot Marchal, Alexia Celdran Almenar i Ruth Celdran Almenar, Hugo Martinez Garcia, Clara Fernandez Amblar, Andres Rauta, Mariam Touaf i Alba Ribes, Francisco Gas Vicent, Sergio Ibañez Romero, Luis Fudulu Adelin i Alin Ionut Bizerea, Marcos Gonzalez Casado, Marc Gasch Garcia i Raul Gonzalez Sales, Sherab Ros Mengod, Gabriel Auram i Aroa Sole, Nerea Torres Pombo, Marc Sahuquillo, Patricia Gil Marti, Caroline Pinheiro Ronchini i Ainhoa Gasch Escrig, Carla Gonell Mas.
Finalistes:
Ferran Leon Haro, Irene Peris Elipe, Eva Rubert Calatayud, Javier Ferrer Llombart, Adrian Ruiz Rubio, Marta Canales Sos.
Tercer Premi:
Oscar Aicart Bellido.
Segon Premi:
Laura Godes Garbi.
Primer Premi:
David Fernandez Roca.

Finalitzat l’acte protocol•lari, i després d’una bonica foto de grup a les escalinates de l’Ajuntament, xiquets, mestres i pares es traslladarien fins la Fundació Caixa Castelló en la Sala San Miguel del carrer Enmig. Allí, el seu Gerent Alberto Armijo, farie entrega a David d’un enorme val per a canviar per una excursió d’un dia al centre Seidia en Benasal per a tota la seua classe.
Tot seguit, restava la visita al Centre Comercial Carrefour de Castelló, a l’Avinguda de la Mar. Allí, el seu Director, Javier Gonzàlez, intercanviava els vals pels premis definitius.
Una vesprada molt emotiva per a xiquets, pares, avis, mestres i organitzadors. Un any més, ho hem aconseguit, i seguirem lluitant per la continuïtat d’aquest meravellós concurs.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*