Entrega de premis d’ús i promoció del valencià Magdalena 2017

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana havia resolt concedir els premis a la promoció de l’ús del valencià a les gaiates i colles guardonades pels llibrets de les festes de la Magdalena de 2017. Amb aquest motiu, el dimecres 14 de març, el conseller Vicent Marzà assistia al lliurament de premis, acompanyat pel director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, a la Casa dels Caragols de Castelló.
La Conselleria atorga anualment aquests premis, que tenen com a objectiu ajudar econòmicament en la realització d’activitats pròpies de colles i gaiates, i que al mateix temps faciliten la promoció de l’ús del valencià.
Pel que fa a la modalitat de gaiates, l’Associació Gaiata 1 Brancal de la Ciutat obtenia el primer premi, el segon premi recaia en la nostra Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, i el tercer premi, era per a l’Associació Cultural Gaiata 6 Farola-Ravalet.
En l’acte d’entrega de premis, el Conseller enaltia que les colles i gaiates han realitzat un gran esforç per fer del valencià l’instrument de comunicació en els llibrets de la festa. Així mateix, destacava l’excel•lent qualitat dels llibrets presentats, la qual cosa havia dificultat la decisió final de la comissió de valoració dels premis.
A pocs dies del començament de les festes de la Magdalena, Sequiol rebia un importantíssim premi, per la seua dotació econòmica i perquè donava valor a un magnífic Llibret, reconeixent un any més la fantàstica tasca de tantes i tantes persones.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*