ENTREGA DE PREMIS BELÉN 

 

Cada any, l’Ajuntament de Castelló organitza un concurs de pessebres amb motiu de les festes nadalenques, tan arrelades a la població. En una emotiva vetllada nadalenca, els premiats castellonencs ens vam reunir per celebrar el lliurament de premis de pessebres, una tradició que il·lumina els nostres cors durant la temporada festiva. L’esdeveniment va tindre lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Castelló, on les Reines de les Festes, Lourdes i Vega ens van lliurar aquests premis.

Per això, els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, i la nostra Presidenta, Elisabeth, van acudir per recollir el premi atorgat a la Gaiata 15 “Sequiol”, que aquest any rebia un quart premi, un lloc del qual estem molt contents i orgullosos de tindre.

 

La comissió de la gaiata 15 sequiol vol agrair especialment al grup de treball del pessebre sequioler, que ha estat treballant perquè pugam mantenir aquesta bonica tradició i perquè aquestes festes tan assenyalades siguen més especials i decoren el cau del sector d’una manera més particular, i que gràcies al seu esforç ha pogut obtenir aquest any el quart premi.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*