ENCENDIDO DE LUCES

Ja s’acosta el Nadal, i a Castelló ho sabem, i no hi ha cap manera millor d’inaugurar aquesta data tan assenyalada que amb un acte d’encesa de llums.

Aquest any, amb la Plaça Majore plena de castellonencs desitjant que comence ja una temporada màgica, els màxims representants dels sectors gaiaters van ser convidats a poder gaudir d’aquesta nit màgica també, i és clar, allà van estar els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la nostra presidenta Elisabeth, a veure com la nostra estimada ciutat s’il·lumina amb llum.

Per això, per celebrar l’arribada de la temporada nadalenca, va començar el tan esperat acte d’encesa de llums a la nostra estimada ciutat. En aquest moment màgic, ens unim com a veïns, amics i familiars per submergir-nos en l’esplendor càlida i festiva que il·luminarà els nostres carrers i el nostres cors durant aquestes festivitats.

I els sequiols ben orgullosos, ja que, a més que van assistir els nostres màxims representants, van ser les nostres sequioles, que aquest cicle fester son màximes representants de la Ciutat, la Reina, Lourdes, i Dames de la Ciutat, Adriana i Lucia, les qui van tenir l’oportunitat d’encendre la llum a tota la ciutat.

Comencem, doncs, ja una època meravellosa i plena d’esperança i de somnis.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*