ELECCIÓ PRESDIDENTA 2023-2024

ELECCIÓ PRESIDÈNCIA DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL GAIATA 15 SEQUIOL
Transcorregut el període que marquen els estatuts (article 18) de dos anys per a la duració del mandat dels càrrecs que componen la Junta Directiva, és preceptiva la convocatòria d’Assemblea General Extraordinària per a l’elecció de les noves persones que pilotaran el futur de la nostra associació. I, atenent a un dels privilegis que atorga el càrrec, la Presidència va marcar la data d’aquesta Assemblea per al divendres 15 de juliol, en la seu social de l’associació.
A l’hora prevista, en segona convocatòria, es va iniciar l’Assemblea General Extraordinària, presidint la mesa la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva acompanyada per la secretària de l’associació Gloria Baquero. I, com a persona convidada en representació de la Gestora de Gaiates, el seu vicepresident, Arturo España.
Atenent l’ordre del dia i després de l’aprovació de l’acta de la reunió anterior, es va procedir, per part de la Presidència, a informar per a la seua aprovació, de la memòria d’activitats i el balanç econòmic de l’exercici anterior; requisit imprescindible, segons marca l’article 9 del nostre reglament de règim intern i funcionament, previ a l’elecció de la nova Presidència, sent aquest aprovat per unanimitat dels presents.
Arribat al següent punt de l’ordre del dia, d’elecció de la nova Presidència de l’associació i atés que l’actual es presentava a la reelecció, com s’estableix en el ja citat reglament, es va procedir a conformar la mesa d’edat composta per l’associada més jove, present a la sala: María Voltes; i l’associat de major edat present a la sala: Tomás Miravet. Per part de la secretària es va informar que, dins dels terminis previstos, s’havia rebut una única candidatura i que aquesta, complia amb tots els requisits necessaris i que venia signada per l’actual presidenta de l’associació: Elisabeth Breva Almerich.
La candidata va dedicar unes paraules als presents abans de procedir-se a la votació, resultant triada per una amplíssima majoria dels vots presents.
A continuació, complint amb una de les prebendes que atorguen els estatuts de l’associació a la Presidència, va informa.r de les persones i càrrecs que compondrien la nova Junta Directiva de l’associació, sent aquesta aprovada per l’Assemblea General
Finalitzada l’Assemblea General, es va servir un vi d’honor per a desitjar a la nova Directiva, grans èxits per al pròxim bienni 2023 – 2024.
Amb aquesta elecció, Elisabeth Breva revalidava el seu títol honorífic de degana dels president de les Gaiates acumulant, amb aquests, vint-i-tres edicions ( de 1982 a 1985 i de 2006 a 2024) al capdavant de l’associació cultural Gaiata 15 Sequiol. Una extensíssima experiència jalonada de multitud d’èxits que, estem segurs, seguirà en el temps. Enhorabona!!!

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*