Elecció presidenta 2017-2018

El passat 11 de juny, va tindre lloc Assemblea General, en el local social de l’Associació Cultural Gaiata 15 “Sequiol”, amb el següent orde del dia:

-Presentació de Balanç i Compte de Resultats
-Elecció de President/a per a l’exercici 2017 i 2018

Entre els presents es trobaven membres de l’Associació, responsables de la Junta de Festes i el President de la Gestora de Gaiates.

L’acte va començar amb les paraules del moderador, donant pas la Presidenta en funcions per presentar el Balanç i el Compte de Resultats 2016. Una vegada sabedors tots els presents dels resultats, es va procedir a les votacions, sent aprovat, per majoria, el resultat exposat, quedant en aquest moment finalitzat el càrrec de Presidenta 2015 i 2016.

El moderador Agustín Mon, va passar a nomenar la mesa que segons indiquen els estatuts de l’Associació han de ser: el soci més major allí present, Tico Queral, la més jove major d’edat, Beatriz Belenguer; així com la secretària de l’Associació, Gloria Baquero. Una vegada constituïda la mateixa, el moderador li va donar la paraula a l’única candidata presentada, Elisabeth Breva .

Entre altres motius, la sòcia Elisabeth, va indicar als presents que la seua intenció, com ja sabien tots, era no presentar-se a la reelecció però després de la reunió mantinguda amb la seua Junta Directiva i havent-li facilitat els temes, donant-li solució per part de diversos membres de l’Associació, havia decidit tornar a presentar-se com a Presidenta en el que seria el seu onzé i dotzé anys consecutius al capdavant d’esta Associació.

També la candidata va tindre paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que fan possible que esta Associació estiga entre les millors de la ciutat, comentant que per a ella eren els millors companys de batalla que podia tindre, que l’acció de ser Presidenta era molt senzilla ja que la majoria d’ells eren conscient de la seua tasca i la duen a terme perfectament, només és necessària una persona que organitze doncs tots treballen a la perfecció i que ella no seria una bona Presidenta si darrere no haguera una bona comissió.

Una vegada acabat el parlament el moderador va procedir a demanar la votació de tots els socis majors d’edat i amb dret de vot allí presents, sent elegida, PER UNANIMITAT, PRESIDENTA de l’A.C. GAIATA 15 “SEQUIOL” per als exercici 2017 i 2018: ELISABETH BREVA ALMERICH.

La ja Presidenta va agrair la confiança i els va animar a tots a continuar treballant per les nostres festes i per la nostra Associació.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*