ELECCIÓ MÀXIMS REPRESENTANTES MAGDALENA 2024

Tal com està escrit en els estatuts de la nostra associació, el primer dissabte després del 31 de maig és el moment en el qual la Junta Directiva de l’Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, es reuneix per a tractar el tema de la ratificació dels màxims representants per al següent cicle fester, en aquest cas per a triar als màxims representants per a la pròxima Magdalena, la Magdalena 2024. 

 

Revisades les candidatures que optaven a l’elecció, complint aquestes amb tots els requisits sol·licitats en el reglament d’elecció de càrrecs d’aquesta associació, es procedia a l’elecció, resultant triats, per unanimitat, com a representants del Sequiol per a la Magdalena 2024:

Madrina, senyoreta Maria Voltes Usó,

Madrina Infantil, xiqueta Leire Salinas Valls ,

i President Infantil, xiquet Victor Lopez Porcar.

Finalitzada l’elecció, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, comunicava als triats, via telefònica, la gran i meravellosa notícia.

 

Seguidament, els nous representants de la gaiata 15 Sequiol, Maria, Leire i Víctor, es van reunir, acompanyats de les seues famílies, per a celebrar-ho. Allí estaven també per a rebre’ls els nostres màxims representants 2023, Adriana, Lucia i Carlos, per a donar l’enhorabona als seus successors. 

 

Desitgem que Maria, Leire i Victor tinguen un gran any com ho han tingut Adriana, Lucia i Carlos, ple d’alegria i molta diversió, acompanyats de la seua gran comissió sequiolera. 

Comença el compte enrere per a la Magdalena 2024.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*