Elecció de Reines i Dames de la Ciutat 2020

Cada any per estes dates, un cicle fester acaba i un altre comença. A l’edifici fester de la nostra Ciutat, es reunien totes les persones que havien de tancar el llibre de 2019 per tal d’obrir un llibre nou, el que contarà la història de la Magdalena 2020.
Sequiol, en aquesta edició, concorria amb la nostra Madrina 2018 Àgueda Ibars, i amb la Madrina Infantil 2019 Natalia Queral, optant totes elles als càrrecs de Dames de la Ciutat 2020 i Natalia, a més, al càrrec de Reina Infantil.
Reunida una àmplia representació del món de la Festa, i una vegada realitzada la primera fase de votacions, la que correspon a l’elecció de les Reines de les Festes, resultaven triades com a Reina Infantil 2020 la xiqueta Gal•la Calvo Santolària i com a Reina 2020 la Senyoreta Carmen Molina Ramos.
Després venia el torn de l’elecció de les Dames de la Ciutat Infantils, i en aquesta ocasió la sort donava l’esquena a Sequiol, impedint que Natalia Queral, poguera formar part de la Cort d’Honor de la Reina Infantil 2020. Una castellonera de soca que sense cap dubte haguera representat magníficament a la nostra Ciutat durant l’exercici festiu de l’any 2020.
Finalment, en el torn de les Dames de la Ciutat, Àgueda Ibars tenia més sort i resultava escollida per tal de formar part de l’anhelada Cort d’Honor de la Reina 2020. Amb la seua bellesa i el seu saber estar, segur que molt prompte es guanyarà l’estima de tots els castelloners.
Els Sequiolos, ens sentim completament orgullosos de les nostres representants en 2018 i 2019, Àgueda i Natalia, i des d’aquestes línies els enviem una càlida abraçada, d’enhorabona per a Àgueda, i d’estima infinita per a Natalia.

div id=”SEQUIOL” class=”galeria-diapositivas”>

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy