Elecció de Reines i Dames de la Ciutat 2019

Cada any per estes dates, el comptador del cicle fester es fica a zero i el tren que irremeiablement ens porta cap a unes noves festes fundacionals, comença la seua marxa.
Com mana la tradició, en un marc incomparable com és l’edifici més emblemàtic de la Ciutat, el seu Ajuntament, es tancava el llibre de 2018 per tal d’obrir un llibre nou, el que contarà la història de la Magdalena 2019.
Sequiol, en aquesta edició, concorria amb la nostra Madrina 2018 Àgueda Ibars i amb la Madrina Infantil 2018 Nagore Garcia, optant totes dues als càrrecs de Dames de la Ciutat 2019.
Reunida una àmplia representació del món de la Festa, i una vegada realitzada la primera fase de votacions, la que correspon a l’elecció de les Reines de les Festes, resultaven triades com a Reina Infantil 2019 la xiqueta Natalia Collazos i com a Reina 2019 la Senyoreta Natalia Palacio. La casualitat va fer que això ocorrera el dia de Santa Natalia.
Després venia el torn de l’elecció de les Dames de la Ciutat Infantils, i Nagore aconseguia el seu somni de poder formar part de la Cort d’Honor de la Reina Infantil 2019. Una castellonera de soca que sense cap dubte representarà magníficament a la nostra Ciutat amb eixe somriure, la dolçor i el saber estar que la caracteritzen.
Finalment, en el torn de les Dames de la Ciutat, Àgueda no tenia la mateixa sort i lamentablement no formaria part de l’anhelada Cort d’Honor de la Reina 2019.
Els Sequiolos, ens sentim completament orgullosos de les nostres representants en 2018, Nagore i Àgueda, i des d’aquestes línies els enviem una càlida abraçada, d’enhorabona per a Nagore, i d’estima infinita per a Àgueda.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*