Elecció de las Maquetes guanyadores

Per quinzè any consecutiu, la Gaiata 15 Sequiol convocava el passat mes d’octubre el concurs de maquetes de Gaiates dirigit als escolars de la nostra ciutat, centres d’infantil i primària, i instituts d’educació secundària.
Un any més, els xiquets de Castelló van demostrar que la seua imaginació no té límits. Vam poder veure gaiates de suro, fusta, plàstic o tela. Detalls rematats amb vidrieres, capsuletes de café, escuradents, palletes i fins i tot plastilina. Obres mestres fetes per uns grandíssims artistes.
Amb la finalitat de triar les tres millors maquetes, es reunia en el Museu Etnològic al carrer Cavallers, un jurat expert format pel Regidor d’Educació Enric Porca, el senador Vicent Sales, la periodista del diari El Mundo Chelo Pastor, l’artista gaiater Jose Luis Aragones, l’artista gaiater Raúl Collazos, l’artista gaiatera Vanesa Pérez, la presidenta de la Gaiata 5 ‘Hort dels Corders’ Arantxa Miralles, el Director de Carrefour Castelló Javier González, la Directora de RRHH de Carrefour Castelló Ana Serrano, el gerent de la Fundació Caixa Castelló Alberto Armijo i per part de la Gaiata 15 Sequiol, el seu assessor Agustín Mon, el president d’honor Ximo Borràs, l’artista gaiater Jovi Monroig, i els vicepresidents Jorge Martí i Victor Orozco.
Entre més d’un centenar d’obres presentades, pertanyents a una dotzena de col•legis de la nostra ciutat, en una decisió gens fàcil per al Jurat, van resultar guanyadores les següents maquetes de gaiates:
Primer Premi: DAVID FERNANDEZ ROCA, del IES Politècnic.
Segon Premi: LAURA GODES GARBI, del CEIP Isidoro Andrés.
Tercer Premi: OSCAR AICART BELLIDO, del CEIP Isidoro Andrés.
Enhorabona als premiats i el més sincer agraïment al nostres patrocinadors, Carrefour Castelló i Fundació Caixa Castelló, així com a l’Ajuntament de Castelló, a la Diputació de Castelló i a la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana per la seua col•laboració.
Dissabte següent 24 de febrer, en el Museu Etnològic de Castelló, tindria lloc la inauguració de l’exposició de totes les maquetes presentades al concurs.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*