Elecció càrrecs Magdalena 2020

Tal i com dicten els estatuts de la nostra associació, el primer dissabte després del 31 de Maig és el moment escollit per a que la Junta Directiva de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol es reunisca per a tractar, com a principal punt de l’ordre del dia, la ratificació dels màxims representants per al següent cicle fester, en aquest cas el que culminarà en la Magdalena de l’any 2020.
Revisades les candidatures que optaven a l’elecció, complint aquestes amb tots els requisits sol•licitats en el reglament d’elecció de càrrecs de l’associació, es procedia a l’elecció, resultant escollits, per unanimitat, com a representants del Sequiol per a la Magdalena 2020:
Madrina, senyoreta Lourdes Climent Moreno,
Madrina Infantil, xiqueta Alejandra Sáez Sisamón,
i President Infantil, xiquet Manel Rubio Llambrich.
Finalitzada l’elecció, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, comunicava als escollits, via telefònica, el seu nomenament.
Poc després, els nous representants de la Gaiata 15, Lourdes, Alejandra i Manel, s’acostaven a la seu social del Sequiol per a celebrar amb tots els Sequiolos la seua elecció per a la Magdalena del 2020. Poc després, els càrrecs del 2019, Andrea, Natalia i Marc, es van acostar també fins al Cau sequioler per tal de felicitar als escollits com els seus successors.
Desitgem que Lourdes, Alejandra i Manel, gaudisquen al màxim del seu any, que visquen intensament la Magdalena del 2020 i tot el camí que resta fins a ella i que ara comença. La Gran Família Sequiolera els transmet tota l’alegria i il•lusió pel nou cicle que comença. Enhorabona a tots ells i a les seues famílies.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*