Elecció càrrecs 2019

Tot i que les prediccions donaven pluja, finalment el dia despuntava assolellat, i la Junta Directiva de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol es reunia per a tractar, entre altres punts de l’ordre del dia, la ratificació dels màxims representants per al 2019.
Revisades les candidatures que optaven a l’elecció, complint aquestes amb tots els requisits sol•licitats en el reglament d’elecció de càrrecs da l’associació, es procedia a l’elecció, resultant escollits, per unanimitat, com a representants del Sequiol per a la Magdalena 2019:
Madrina, senyoreta Andrea Molés Mir,
Madrina Infantil, xiqueta Natalia Queral Asencio,
i President Infantil, xiquet Marc Osorio Cazorla.
Finalitzada l’elecció, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, comunicava als escollits, via telefònica, el seu nomenament.
Els nous representants de la Gaiata 15, Andrea, Natalia i Marc, no van dubtar a acostar-se a la seu social del Sequiol per a celebrar amb tots els Sequiolos la seua elecció per a la Magdalena del 2019. Poc després, els càrrecs del 2018, Àgueda, Nagore i Iker, es van acostar també fins al Cau sequioler per tal de felicitar als escollits com els seus successors.
Desitgem que Andrea, Natalia i Marc, gaudisquen del seu any, que visquen intensament la Magdalena del 2019 i tot el camí que resta fins a ella i que ara comença. La Gran Família Sequiolera els transmet tota l’alegria i il•lusió pel nou cicle que comença. Enhorabona a tots ells i a les seues famílies.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*