Elecció càrrecs 2018

Clarejava plujós el dia escollit per la Junta Directiva de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol per tal de reunir-se i tractar, entre altres punts de l’orde del dia, la ratificació i nomenament dels representants del 2018, segons llista preferencial creada en el seu dia.

Revisat que els candidats que optaven a l’elecció complien amb tots els requisits sol•licitats en el reglament d’elecció de càrrecs d’aquesta associació, es procedia a l’elecció, resultant elegits, per unanimitat, com a representants del Sequiol per a la Magdalena 2018:

Madrina, senyoreta ÀGUEDA IBARS AGRAMUNT,
Madrina Infantil, xiqueta NAGORE GARCIA MIRAVET
i President Infantil, xiquet IKER MIRALLES CLARAMONTE

Finalitzada l’elecció, la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, comunicava als escollits, via telefònica, el seu nomenament.

Tots ells, Àgueda, Nagore i Iker, no van dubtar a acostar-se a la seu social del Sequiol per a celebrar amb tots els Sequiolos la seua elecció com a màxims representants de la Gaiata 15 per a la Magdalena del 2018. Poc després, els càrrecs del 2017, Beatriz, Teresa i Marcos, es van acostar també fins al Cau sequioler per tal de felicitar als escollits com els seus successors.

Assenyalar també que en la mateixa reunió de la Directiva, es decidia nomenar a la xiqueta Martina Aguilera Biosca com a Madrina d’Honor Infantil 2018. I que la nit anterior, els joves i les joves de la Gaiata, decidien atorgar el títol de Madrina d’Honor 2018 a la senyoreta Raquel Prats Borreguero. A totes dues els donem la més sincera enhorabona per la seua elecció.

Així mateix, desitgem que Àgueda, Nagore i Iker, gaudisquen del seu any, que visquen intensament la Magdalena del 2018 i tot el camí que resta fins a ella i que ara comença. La Gran Família Sequiolera els transmet tota l’alegria i il•lusió pel nou cicle que comença.

Enhorabona a tots ells i a les seues famílies.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*