Elecció càrrecs 2017

El passat 4 de juny, es va reunir la Directiva de l’A.C. Gaiata 15 “Sequiol”, amb la seua Presidenta Elisabeth Breva al front, per a, entre altres punts de l’orde del dia, ratificar el nomenament dels representants de 2017, segons llista preferencial creada en el seu dia.

Revisat que els candidats que optaven a l’elecció complien amb tot els requisits sol·licitats en el reglament d’elecció de càrrecs d’esta associació, es va procedir a l’elecció. Resultant elegits, per unanimitat, com a representants del Sequiol per a la Magdalena 2017 les persones següents:

  • Madrina. senyoreta BEATRIZ BELENGUER MERCE,
  • Madrina Infantil, xiqueta TERESA DOUMERE FABREGAT
  • i President Infantil, xiquet MARCOS RODRIGUEZ MANTECA

Finalitzada l’elecció, la Presidenta de l’associació va comunicar, via telefònica, a cada una d’elles el seu nomenament.

Tots ells, Beatriz, Teresa i Marcos, no van dubtar a acostar-se a la seu social del Sequiol per a celebrar amb tots els Sequiolos la seua elecció com a màxims representants del Sequiol per a la Magdalena del 2017. Celebració que se va anar allargant durant tota la jornada.

Desitgem que Beatriz, Teresa i Marcos, disfruten del seu any, que visquen intensament la Magdalena de 2017 i transmetre’ls tota l’alegria i il·lusió de SEQUIOL.

Enhorabona a ells i als seus famílies.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*