DIVENDRES, MAGDALENA 2024

Estem ja gairebé al final de les Festes de la Magdalena 2024, entrant a la recta final, com cada matí obrim la Tasca Sequiolera amb una altra degustació, els aclamats ous fregits que sempre omplen el sector.

Tot i ser un matí tranquil, en finalitzar la mascletà de cada dia al recinte del Primer Molí, a la vesprada vam tindre una gran festa al sector, gràcies a l’actuació de Vudú, un grup de música amb què sempre ens ho passem d’allò més bé.

Tot i que els sequiolos teníem una visita més esperada encara, i la comissió es va preparar i es van vestir de castelloners i castelloneres per rebre com calía les Reines de les Festes, Lourdes i Vega, i les seues Corts d’Honor.

Una alegria per als sequiols, ja que, tornàvem a tenir a casa les nostres estimades, Lourdes, Adriana i Lucía, a qui vam rebre amb els braços oberts i amb un gran somriure.

Allà van estar representant com sempre els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, i juntament amb la comissió sequiolera, vam rebre una a una les Reines i les seves Corts, i van ser elles les que van lliurar els distintius fadrís als diferents comissionats del Sequiol, un acte molt important per a la Gaiata.

En finalitzar aquest acte, vam passar cap a la zona del sopar on vam poder fer “germanor”, ​​amb les màximes representants de la Ciutat i compartir diferents moments viscuts durant les festes fins ara.

Però la festa no va acabar, els nostres joves es van divertir amb la música i els balls al sector, units com una veritable família i com a amics que són.

 

Fotos   cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*