DIVENDRES MAGADALENA 2022

Comença el dia amb la quarta jornada de degustacions, avui amb la col·laboració d’ous SALES, amb un bon plat d’ous fregits que, any rere any, sempre triomfen.
Per als més petits es van organitzar diverses activitats, començant des d’una globotà, on tothom va explotar els globus amb escuradents simulant el so d’una mascletà. Seguidament, dins del cau, es va realitzar l’espectacle FAMA, amb el mag que va sorprendre tots els nens i també els que no són tan xicotets.
Mentrestant, els nostres forts treballadors es van reunir per a gaudir d’un bon i gran esmorzar al cau, on les rialles i la diversió van ser protagonistes.

Al migdia, per seguir aquest matí tan complet, finalitzada la segona mascletà d’aquestes festes, els sequiolers vam gaudir d’una torrà riquíssima.

Arribada la vesprada, era el moment de l’esperada visita de les Reines de les Festes de la Magdalena 2022, on tota la comissió ens vam reunir al cau del Sequiol per rebre-les com cal. Les Reines de les Festes, Carmen Molina i Gal.la Calvo, acompanyades de les seues respectives Corts d´Honor, entre les que es trobava la nostra antiga Madrina, Águeda Iabrs, de qui vam estar molt contents al tornarl-la a vore en el cau en aquestes festes, a la seva casa. Seguidament les reines de les festes van fer l’honor de lliurar, els fadrís, atorgats pel Patronat de Festes, a la comissió de la Gaiata 15, al acabar l’acte, vam fer un petit banquet de celebració.

Per finalitzar aquest gran dia, el nostre apreciat DJ RODHEL, ens va fer gaudir d’una meravellosa festa al cau, amb qui mai ens avorrim i aquell a qui sempre ens alegrem de tenir amb nosaltres.

Fotos cortesía SEQUIOL


Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*