DIVENDRES AL CAU ¨PINTA LA TEVA SAMARRETA¨

En un nou capítol dels divendres al Cau, va ser un privilegi comptar amb la nostra la Madrina, Adriana, que es va oferir a realitzar una activitat molt colorida i divertida, que va entretenir molt als petits de la comissió sequiolera.

 

Després d’una petita explicació, es van posar mans a l’obra, i cadascú va treure els seus dots artístics de pintura, per pintar i decorar, al gust particular, una samarreta, amb la qual els nostres petits van experimentar i innovar.

 

La nostra Madrina, en haver estudiat la carrera de magisteri infantil, els va saber donar una classe de pintura bastant entretinguda alhora que interessant, i on van aprendre a treure de dins aquest caràcter artístic que cadascú porta amb si mateix, i amb el que cadascú va voler expressar-se.

 

Amb un bon i ric berenar i el record d’unes samarretes súper fantàstiques i colorides, va finalitzar un taller que els menuts sempre voldran repetir.

 

Divendres que ve, ens espera un taller de manualitats per la temàtica de Halloween, per a nens i no tan nens. Us esperem a tots al nostre Cau.

Fotos cortesía COMISIO

Col.labora Ajuntament de Castelló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*