DIUMENGE MAGDALENA VÍTOL

 

I ara sí, arribava el final, el darrer dia de les nostres festes, un dia molt especial però alhora molt trist. Comença el dia amb la tradicional mascletà al recinte del Primer Molí, una mascletà amb què ens van saltar les llàgrimes, i on els nostres màxims representants, Leyre, María i Victor, van gaudir molt al costat dels seus amics dels diferents sectors gaiaters. Seguidament ens vam reunir al cau del sector per a la realització del concurs de paelles i on vam poder gaudir d´una magnífica i riquíssima paella per celebrar tots els sequiols junts amb la fi d´unes festes increïbles.

Caiguda la vesprada, vam anar amb la xaranga a recollir els nostres màxims representants a casa seva, per rebre’ls amb tot l’ànim possible, aquesta mateixa xaranga ens acompanyava per a la desfilada final va recórrer els carrers del nostre sector al costat de la comissió, cantant i saltant. 

Finalment ens vam dirigir cap a l’avinguda Rey Don Jaime on ens reunim tots els sectors gaiaters per començar la desfilada final. Així doncs començava la desfilada final, ballant i cantant corríem cap a la Plaça Major, acollits pels carrers de Castelló pel nostre fidel públic.

Un cop arribem a la Plaça Major esperem fins que van arribar les Reines de les Festes, Lourdes i Vega, acompanyades de la Cort d’Honor, i de les autoritats festeres. 

Un cop tots allà, les Reines de les Festes van cridar aquesta paraula tan nostàlgica amb què tot Castelló responia “Vítol!”, amb la qual començaven un espectacle dedicat a les nostres tradicions, la nostra cultura, els nostres colors, i la nostra Mare de Dèu especialment pel centenari de la seva coronació, i amb què vam poder emocionar-nos.

Finalment ens dirigim cap al sector on els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, van procedir a apagar els nostres grans monuments festers 2024, les gaiates. Així doncs va finalitzar la gran setmana, on tota la comissió sequiolera han gaudit com els que més, unes Festes que mai no oblidaran tampoc les nostres estimades, Lourdes, Adriana i Lucía, els qui les han viscut com les màximes representants de la ciutat, un honor per a tots sens dubte.

I així vam posar punt i final. Fins sempre Festes de la Magdalena 2024. 

 

 

Fotos DESFILE FINAL   cortesía COMISIO

Fotos   MAGDALENA VITOL cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*