DISSABTE 23 DE MARÇ: DE LA FESTA, LA VESPRA

La Magdalena 2019 donava el seu inici. Sequiol iniciava la jornada en els salons d’Ajuntament per a la recepció de convidats i lliurament de les distincions honorífiques. Seguidament i en comitiva, tots fins al recinte de mascletades per a donar inici, com correspon, amb una espectacular actuació de Pirotècnia Peñarroja, guanyadora del concurs de l’any anterior. I després del potent inici, vam acompanyar a la Federació de Colles en la col•locació del mocador magdalener a la figura de Tombatossals.
Abans de preparar-nos per a la Cavalcada del Pregó, és visita obligada als nostres amics de la Colla del Rei Barbut, enguany en la seua nova seu i amb la distinció de Sequiolers de l’Any.
Un multitudinari Pregó on la nostra Madrina, Andrea Molés, va acompanyar a la Reina, Natalia Palacio, en la seua desfilada pels carrers de la ciutat. I precedia la seua carrossa, la Canastreta de la Ciutat portada pels Presidents i Presidentes de les 19 comissions, vestits de castelloner i castellonera, en commemoració de la 75 edició del Pregó.
La jornada es tancava a mitjanit, en els magatzems municipals, on totes les comissions es congregaven per a portar a les seues Gaiates fins al carrer Sant Roc on esperarien el seu moment d’il•luminar la ciutat.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*