DISSABTE 23 DE MARÇ: DE LA FESTA, LA VESPRA

La Magdalena 2019 donava el seu inici. Sequiol iniciava la jornada en els salons d’Ajuntament per a la recepció de convidats i lliurament de les distincions honorífiques. Seguidament i en comitiva, tots fins al recinte de mascletades per a donar inici, com correspon, amb una espectacular actuació de Pirotècnia Peñarroja, guanyadora del concurs de l’any anterior. I després del potent inici, vam acompanyar a la Federació de Colles en la col•locació del mocador magdalener a la figura de Tombatossals.
Abans de preparar-nos per a la Cavalcada del Pregó, és visita obligada als nostres amics de la Colla del Rei Barbut, enguany en la seua nova seu i amb la distinció de Sequiolers de l’Any.
Un multitudinari Pregó on la nostra Madrina, Andrea Molés, va acompanyar a la Reina, Natalia Palacio, en la seua desfilada pels carrers de la ciutat. I precedia la seua carrossa, la Canastreta de la Ciutat portada pels Presidents i Presidentes de les 19 comissions, vestits de castelloner i castellonera, en commemoració de la 75 edició del Pregó.
La jornada es tancava a mitjanit, en els magatzems municipals, on totes les comissions es congregaven per a portar a les seues Gaiates fins al carrer Sant Roc on esperarien el seu moment d’il•luminar la ciutat.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*