DINAR AGRAÏMENT PRESENTACIÓ

Amb una mica de nostàlgia per totes les emocions viscudes la nit anterior, però també amb una mica de cansament al cos ja que ho vam donar tot, ens vam reunir al cau del sector, convocats pels màxims representants del sequiol de les Festes 2023 i 2024, en agraïment a tot el suport rebut.

Així doncs, el diumenge 11 de febrer vam gaudir d’una rica paella al cau sequioler, mentre comentàvem totes les aventures i emocions viscudes la nit anterior i compartir les diferents sensacions i experiències.

Un agraïment merescut per tota la feina feta perquè la presentació oficial haja sigut inoblidable, i agraïment també als ens vinculats amb sequiol de València, Alacant i Borriana, que van gaudir també d’aquest menjar tan especial.

Aprofitant el moment, i ja amb el comiat la nit anterior, els nostres càrrecs 2023, Adriana, Lucia i Carlos, van penjar a les parets del local sequioler el seu quadre de record de la Magdalena 2023.

Seguidament, la Maria, la Leyre i en Victor, encara amb milers d’emocions d’haver viscut una nit tan fantàstica i rebre les seves màximes bandes acreditatives, ens van dirigir unes paraules molt boniques.

Fotos    cortesía COMISIO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*