DIMECRES MAGDALENA 2024

Després de la  decepçió de  passada la nit, era moment d’enfrontar-se al dimecres de Magdalena, molt especial aquest any, ja que, la Federació Gestora de Gaiates, organitzava el dia del Gaiater de l’any, a qui com sabem aquest any va ser nomenada la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lledó, en aquest any tan especial com és, el centenari de la seva coronació.

Començava el matí per als nostres màxims representants, Leyre, Maria i Victor, a l’edifici de la Diputació de Castelló, al costat de la resta de màxims representants dels sectors gaiaters, i les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor. 

Un cop allà tots, vam rebre a  la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lledó, la protagonista del dia.

Després d’un parell de discursos en agraïment i honor cap a la Mare de Déu, en finalitzar l’acte, els nostres representants es van dirigir en comitiva, al pas de dolçaina i tabalet, cap a la mascletà.

Mentrestant, al sector sequioler, s’obria un altre matí de dinars de la Tasca Sequiolera, per gaudir del menjar i la música, en aquesta ocasió per gaudir de la nostra riquíssima truita de patates, tota una tradició magdalenera ja.

Després de la mascletà, els nostres representants, Maria, Leyre i Victor, acompanyats del nostre vicepresident, Javier Rodríguez, van assistir al dinar organitzat per la Gestora de Gaiates que es va celebrar a l’Hotel Jaume I, al costat de la Reial Confraria de la Mare de Dèu del Lledó, l’alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, les Reines de les Festes 2024, LOurdes i Vega, i diferents autoritats.

En arribar la vesprada,  ja gairebé com una tradició, la comissió dels joves del Sequiol, el nostre futur, van organitzar el tercer Tardeo Sequiolero, un esdeveniment informal al qual any rere any ens ha sorprès la multitud de gent, una vesprada en què ha marxa aquest any el DJ Baded, donant ànim al sector sequioler mentre la gent gaudeix de bona música acompanyada de riques tapes i una mica de beguda.

Un èxit que els joves sequiolers porten aconseguint des que ho organitzen i del que estem molt orgullosos.

 

En acabar l’espectacle, ens dirigim tots plegats cap a l’esplanada de l’Auditori de Castelló, amb la famosa sequioleta per gaudir d’un preciós i màgic castell de focs, culminant així aquest magnífic dia.

 

 

Fotos    cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*