DIMARTS MAGDALENA 2022

Comença el dimarts de les Festes de la Magdalena 2022, torna a eixir el sol, i, quina millor manera de celebrar-ho que obrint la barra de degustacions de la Gaiata 15, on tots aquells que vullguen gaudir d’una bona tapa amb beguda són molt més que benvinguts.
Aquesta s’inaugurava amb els embotits i carns de la carniceria-charcuteria PRADES, i amb una rica tapa, un got en la mà, una miqueta de música i el sol, començava el matí en Sequiol.

Arribada la vesprada, la comissió sequiolera, ens vam dirigir amb molta alegria cap a la nostra volguda i nostàlgica Pérgola, on es troben molts dels nostres bonicos records. Allí s´anava a celebrar l’entrega de Premis de Gaiates, ya que la situació climàtica no va permetre que es poguera realitzar en la Plaça Major com sempre, encara així, a la Pérgola ens vam sentir com a casa.
Ya tots reunits, va començar l’entrega de premis, on Sequiol vam ser guardonats pel primer premi a millor Gaiata, premi que vam celebrar com era necessàri, amb forts abraços i crits d’alegria. Molt agraïts pel resultat, també volem donar l’enhorabona des d’ací a totes les comissions gaiateres i a tots aquells que van participar, pel seu gran treball i esforç.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*