DIMARTS 26

El dimarts en Sequiol és el dia dels xiquets atés que es programa un espectacular parc infantil en jornada matutina i vespertina. Amb la divertida música de la xaranga s’inaugurava el parc infantil, a les 11.30; castells inflables, futbolí humà, barredera… fins a un total de set espectaculars atraccions componien el parc infantil per al delit de tots els xiquets del Sequiol, per a això era preceptiu tan sols lluir la polsera acreditativa.
En paral•lel, el jurat de gaiates de la nostra comissió quedava reunit per a visionar les fotografies i els vídeos de totes les gaiates, majors i infantils, comentar les particularitats de cadascuna i consensuar el veredicte que Sequiol aportaria al concurs de Gaiates. Cal reconéixer, que vist el resultat final, el treball realitzat per aquest jurat va ser excel•lent perquè va aconseguir el ple al 15 –i mai millor dit-.
Mentre els més joves saltaven en les atraccions, els menys joves gaudien de la degustació d’embotits casolans, gentilesa de carnisseria-xarcuteria PRADES, que l’equip de Sequiolos estava preparant.
Ja a la vesprada, amb el parc infantil replet i la música de la xaranga amenitzant la jornada, es procedia al lliurament de premis del XX concurs de maquetes que Sequiol organitza en el col•legi del nostre sector, Isidoro Andrés.
I a les nou de la nit, en la plaça Major, s’iniciava el lliurament de premis dels diferents concursos convocats. En l’apartat de llibrets, no vam tindre cap distinció –recordar que en l’ús del valencià, el nostre llibret va obtenir el huité premi-. Quant al concurs de Gaiates indicar que, en aquesta edició, presentava una novetat doncs a més de les votacions que realitzava cadascuna de les comissions, s’afegia –amb el mateix pes ponderat que les votacions de les gaiates, és a dir al 50%- la votació d’un jurat tècnic seleccionat pel Patronat de Festes, amb propostes realitzades per la Gestora de Gaiates. Fets públics els veredictes, Sequiol es va alçar amb el primer premi en Gaiates Infantils i amb el segon de Gaiates. Tot un èxit que Sequiol va celebrar com es mereix, a la seua arribada al sector, amb els corresponents efectes pirotècnics i els brindis de cava.
Un espectacular resultat per a Sequiol –res a objectar al resultat final, potser lamentar la votació que, any rere any, realitza alguna comissió de sector que reparteix zeros a monuments guanyadors. Flac favor a la festa. Hauria de ser un tema de reflexió dels convocants del concurs- i, des d’aquestes línies, volem donar l’enhorabona a totes i cadascuna de les altres comissions que van ser mereixedores de la resta de guardons.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*