DILLUNS MAGDALENA 2022

Dilluns de Magdalena, dia en què la il•lusió de tots els xiquets i xiquetes de Castelló ixen a la llum completament, ja que, és el dia del Pregó Infantil. Però enguany, la pluja va guanyar la batalla, i va fer que haguera de posposar-se el Pregó Infantil, i també que cancel•laren tots els actes previstos per a aquest dia.

A pesar que la plutja no ens va donar treva en tot el dia, la Gaiata 15 es va reunir en el cau per a poder gaudir del dia, encara que no fora com sempre.

A poc a poc, s’anava acostant un dels moments més esperats de les festes, el lliurament de Premis de Gaiates. Aquesta Magdalena, per motius sanitaris, es va celebrar d’una manera diferent. Caiguda la nit, es va comunicar, per mitjans de la Televisió, com va quedar l’ordre de guanyadors dels premis. Amb molt d’orgull, els sequiolers vam poder tornar a escoltar aqueixes paraules que tant ens motiven, ¨primer premi per a la Gaiata 15 Sequiol¨.
Crits, llàgrimes d’alegria, abraçades, somriures i emoció va ser el que va protagonitzar aquest dilluns de Magdalena, que malgrat ser diferent, el més important és que vam estar tots junts.

Aquell dia, en el cau, vam tindre també l’honor de rebre amb nosaltres al Partit Popular de Castelló, en el qual entre ells es trobava Carlos Mazón, futur dirigent del PP a la Comunitat Valenciana, qui va tindre l’amabilitat de signar-nos unes paraules en el llibret del Sequiol.

Per a finalitzar aquest emotiu dia, ni la pluja ens va parar, i tota la comissió sequiolera vam eixir al carrer, amb el paraigua, enfront de nostra Gaiata guanyadora, saltant i cridant d’alegria, celebrant que, un altre any més, complim un gran somni.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*