Dilluns de Pregó Infantil i Encesa de Gaiates

Tercer dia de Festa gran a Castelló, per a poder celebrar com es mereix, l’homenatge als més xicotets del nostre Poble. Amb caretes de son però carregats de màxima il•lusió, els xiquets de Castelló van desfilar pel centre de la ciutat en una nova edició del Pregó Infantil.
Com sempre, la gaiata 15 va estar àmpliament representada, amb la seua nombrosa comissió infantil. Els seus màxims càrrecs, Teresa i Marcos, desfilaren en les carrosses que cada any passegen als màxims representants festers de la ciutat i als qui acompanya el Pregoner Infantil. A més, aquest any s’havia creat la figura de portaestendard de la gestora, i la sort havia volgut que l’escollit per primera vegada fóra Carlos, president infantil del Sequiol en 2016.
A la vesprada se celebrava el lliurament de premis del disseté concurs de maquetes de Gaiates del col•legi Isidoro Andrés. Els joves artistes gaiaters van arreplegar els seus merescuts premis i després van gaudir d’una xocolatada juntament amb els seus pares i els membres de la comissió de la 15.
Finalitzat el berenar, ens traslladàrem a l’avinguda del Rei En Jaume per tal d’assistir a l’acte de l’Encesa de Gaiates. Tots els monuments gaiaters junts, lluint al ritme de la música i els focs artificials. Una vegada més, Records d’Infantesa i Llums de Bressol s’emportaren fortíssims aplaudiments. L’endemà coneixeríem la relació de guanyadors.
Per a acabar la jornada, trasllat dels nostres monuments al sector sequioler. Allí ja romandrien la resta de la setmana de festes.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*