DILLUNS 25 Pregò infantil i Encesa

El dia va començar esplèndid i els xiquets de les comissions de les Gaiates, estaven ansiosos de poder participar en la seua desfilada, acompanyant a la Reina Infantil de les Festes, Natalia Collazos. I els Sequiolos més joves estaven tots preparats per a participar en la Cavalcada Infantil, acompanyats del grup de Tabal i Dolçaina del Sequiol. I, en la carrossa, al costat de la Reina, la nostra Dama de la Ciutat, Nagore Garcia i els màxims representants del Sequiol, la Madrina infantil, Natalia Queral i el President infantil, Marc Osorio.
I a la vesprada, Andrea, Marc i Natalia, acompanyats del Vicepresident Jorge Martí, donaven per inaugurada la Tasca Gaiatera del Sequiol que romandria oberta durant tota la setmana, atenent a socis i veïns per a gaudir d’unes festes obertes i participatives que Sequiol ha preparat per a la Magdalena de 2019.
En fosquejar, era el moment de l’homenatge al nostre símbol més volgut i que ens diferencia de la resta de festivitats: la Gaiata. Un acte d’Encesa de les gaiates, menys protocol•lari que altres anys i més dirigit a enaltir els monuments, la seua significació i el seu gran treball artístic, tot això envoltat amb una música espectacular i amb el fermall dels focs artificials.
Sequiol va voler acompanyar a la Federació de Colles, en el seu sopar homenatge, en el recinte de la Pèrgola. Així la nostra Madrina, Andrea Molés acompanyada del Vicepresident Jorge Martí, van compartir taula amb la resta de comissions de sector en aquest acte que congrega a la majoria de Colles de Castelló.
Un intens dia per als més joves Sequiolos que començava amb la cavalcada i finalitzava amb l’Encesa de les Gaiates i el posterior trasllat, ben entrada la matinada, de les nostres Gaiates fins al nostre sector, on es va procedir al primer encés, quedant situades a l’espera de la “loteria” dels premis.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*