DIJOUS MAGDALENA 2024

Comença el dia amb la tercera degustació de la Tasca Sequiolera, i amb les visites dels nostres màxims representants a les bodeguetes dels mitjans de comunicació de la nostra ciutat.

També ha estat un matí molt divertit per als més petits, amb l’activitat del taller de cuina, aquest any fent unes boníssimes rosquilletes.

En acabar aquest, es va realitzar la globotà, una mascletà plena de globus, on tots els xiquets i xiquetes podien participar per explotar-los, amb què vam culminar el matí, i vam anar directes a la mascletà del Primer Molí. 

Arribada la vesprada, com cada dijous de Magdalena, es realitzava la cavalcada en carrosses de confeti, el nostre divertit Coso Multicolor, on les Reines de les Festes i la seua Cort d’honor, els sectors gaiaters i més entitats festeres, omplen de color els carrers. Aquest any tornant al recorregut inicial d’aquesta cavalcada, a l’Avinguda Rey Don Jaime.

Quan va acabar el Coso Multicolor, a l’escenari del Sequiol van actuar el grup de Los Resilientes, qui van traure a molta gent a fer festa i a passar-ho molt bé. 

A la nit, com a tradició sequiolera, vam celebrar la festa de disfresses, un sopar en què cadascú treu les seves millors disfresses i en què, la nostra Cort major i infantil s’endinsava en els mons de les seves pel·lícules favorites, alhora que feien un veritable espectacle per a la resta de la comissió sequiolera.

I després de molts balls, vam finalitzar la nit per poder anar a descansar, ja que ens esperava el darrer cap de setmana de les festes, el més intens i emotiu.

 

Fotos   cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*