Processó en honor de la Mare de Déu del Lledó

L’endemà de l’aniversari de la Coronació de la nostra Patrona, després dels tradicionals actes litúrgics, tenia lloc la processó general pels voltants de la Basílica. Confraries, penitents, barreros, camareres, molts gaiaters i gent d’altres ens socials i festers, en el dia gran de la Patrona de Castelló. Com no, amb la participació de la Gaiata 15 Sequiol, representada per diversos membres de les comissions major i infantil, acompanyant a Marc, Natalia i Andrea, els nostres màxims representants en la Magdalena 2019.
Per un camí de fulles de taronger i caient del Cel pètals de rosa, la nostra Mareta eixia de la Basílica un any més per tal de saludar al seu Poble i estar al seu costat. Crits de Visca, masclets i carcasses, música, ball i moltíssim sentiment al voltant de la Lledonera.
Molts van ser els Sequiolers que van viure de primera mà aquest acte. Enrique Carceller i Javi Roig, com a barreros de la Verge, portant damunt els seus muscles a la Lledonera. Una tasca força exigent, però un orgull i una grandíssima satisfacció per damunt de tot.
Gaiaters, sequiolers, sempre compromesos amb les nostres tradicions i cóm no, amb a nostra Patrona. Visca per sempre la Mare de Déu del Lledó!

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*