Homenatge Comissions Infantils

Els músics del Conservatori Calasancio de Castelló van ser els encarregats d’amenitzar l’acte d’homenatge a les comissions gaiateres. Dels seus instruments van eixir les notes d’algunes de les bandes sonores més famoses de les pel·lícules de Disney, com ara Pocahontas o Frozen, fil musical amb el qual les Madrines i Presidents Infantils van ocupar el seu lloc a les primeres files de la sala. Entre ells, Alejandra Sáez Sisamón i Manel Rubio Llambrich, els nostres càrrecs infantils per a la Magdalena de l’any 2020. Després d’ells, les Dames de la Ciutat i la Reina Infantil 2020, la xiqueta Gal·la Calvo Santolaria.

A més de la música, l’elenc de ballarines del conservatori va interpretar diversos números de ballet. Entre ells, una versió de la dansa dels cavallets, i una altra a partir del reconegut tema d’Els Llauradors, Magdalena Festa Plena.

Així va anar transcorrent l’acte d’homenatge, amb l’aplegada de tots els xiquets i xiquetes de les dinou comissions gaiateres fins l’escenari del Palau. Entre ells, els més menuts de la Gaiata 15 Sequiol, amb la seua simpatia i espontaneïtat naturals.

Una vegada complet l’escenari, va prendre la paraula la Reina Infantil Gal·la per a dirigir-se a tots els presents, amb un discurs entranyable, un conte anomenat “Els Festers de 2020” on Gal·la era una sirena que volia canviar la cua per la banda verda, aconseguint-lo amb l’ajuda de tots els festers de Castelló. Forts aplaudiments per a la màxima representant infantil de les nostres festes.

Una vesprada simpàtica, divertida, on la innocència i simpatia van ser les notes dominants del moment. I una vegada més amb gran presència sequiolera, donat que a més de la nombrosa comissió infantil, entre els integrants del conservatori Calasancio de Castelló, van actuar les sequioles Claudia Llopis i Martina Aguilera de forma magistral. Els actes d’homenatges 2020, són ja part de la història de les nostres festes. Següent parada en el recinte del Palau, les galanies amb les quals es baixarà el teló en aquest espai, perquè

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*