Comiat de la Cort 2016

Sense majors pretensions que la d’aquell que pretén deixar en el record tot el viscut, sense major publicitat que aquella que vol fer d’un acte senzill un acte emotiu, sense tot açò, però amb la calor festiva de tots aquells que estimem les festes de la nostra ciutat, va tenir lloc el sempre malenconiós acte de comiat d’unes corts que van ser les protagonistes de l’exercici festiu de l’any 2016.

Per tal motiu, el passat dia 5 de setembre el saló del Palau de la Festa, va ser testimoni de l’acte d’agraïment i comiat a les quals han sigut màximes representants festives de la ciutat en tots els seus àmbits, des de Madrines a Dames de la Ciutat i Reines.

La gaiata Sequiol va estar present en el comiat Carolina i Lola com a Reines 2016. Entre les Dames de la Ciutat, el Sequiol va tenir el privilegi de tenir a Estefanía i Maria, i com no van ser participes de l’acte els nostres càrrecs 2016 Carlos i Balma, absentant-se per motius professionals la nostra Madrina Ana.

Una vesprada plena de nostàlgia, de records de retrobaments amb tants companys de travessia, d’agraïments pel viscut, un acte presidit per la presidenta del patronat l’edil Sara Usó i acompanyada per membres de la Junta de festes, presidents de gaiates i familiars, i on un per un van rebre un record d’enguany.

 

 

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*