Cloenda escoles dolçaina i tabal

En els llindars de l’estiu, les activitats comencen a abaixar el teló després de tot el cicle anual i fester. Activitats com ara les escoles de dolçaina i tabal, per a les que tenia lloc l’acte de cloenda dels cursos que se celebren en les diferents escoles de dolçaina i tabal de la nostra ciutat.
La jornada començava amb una cercavila pels carrers cèntrics de la ciutat a càrrec de les diferents escoles, i finalment amb la interpretació d’una peça musical a càrrec d’aquestes escoles en l’escenari muntat a aquest efecte en el passeig central del Parc Ribalta, i que va comptar amb la presència de les Reines de les festes, Carla i Lucia, així com representants de la vida cultural i festiva de la ciutat.
Com és tradicional, la nostra escola i secció de Dolçaina i tabal, sota la batuta del mestre Domingo, va estar present tant en la cercavila com en la interpretació d’una peça musical. Per a aquesta ocasió, la peça triada va ser “Nit de Llamps”, interpretada magistralment pels alumnes de l’escola.
Ara, a preparar el nou curs que començarà a l’octubre. Aprofitem l’ocasió per a animar als socis de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol a formar part d’aquesta activitat. No perden l’oportunitat, els esperem!!!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*