Cloenda Escola de Pesca Sequiol

Al llarg de tot el mes de juliol, el Port Pesquer del Grau de Castelló ha estat testimoni de l’Escola de Pesca que el Club El Gregal i la Gaiata 15 Sequiol han organitzat conjuntament.
Molts han estat els xiquets i les xiquetes que han aprés o perfeccionat l’art de la canya i el sedal. I entre ells molts sequiolos, com ara Sergi, Nicolàs, Marcos, Balma, Teresa, Mar, Maria Collados i Victoria.
Després de molts dies de rebre les ensenyances dels professionals, la cloenda de l’escola es feia amb un concurs. Finalitzat el temps reglamentari, la pesada del peix donava una guanyadora, Maria Collados, i un finalista, Nicolàs Rodríguez. Enhorabona a tos dos!
La cerimònia d’entrega de guardons va comptar amb la presència dels màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth.
A més dels premis als guanyadors del concurs, es va fer entrega a tots i cadascun dels participants a l’Escola, d’una orla com a record per la seua assistència. També els monitors, membres del Club de Pesca el Gregal, rebien el seu diploma acreditatiu.
La pesca ja és una activitat consolidada a la nostra Comissió. Enhorabona a tots!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*