Cloenda d’activitats

L’exercici festiu 2018 arribava, com qualsevol curs escolar, a la seua fi en el sector del Sequiol i per tal de ficar el cartell de tancat per vacances, se celebrava l’acte de cloenda d’activitats.
L’acte va consistir en un homenatge d’agraïment a totes les activitats que es desenvolupen durant el curs festiu i que fan també festa i possible el creixement constant de l’associació cultural, com a col•lectiu implicat en tots els àmbits de la vida castellonenca.
Aquesta vegada la cloenda va ser encara més especial, tot i que arrancava amb l’estrena de l’obra ‘La boda no roda’ per part dels alumnes del taller de teatre infantil de Sequiol. Una representació magistral i alhora molt divertida, que va arrancar forts aplaudiments dels assistents.
Una vegada finalitzada la representació teatral, els càrrecs 2018, Àgueda, Nagore i Iker, accedien a l’escenari per a procedir al lliurament dels CD’s de record de totes les activitats. El presentador, Javi Rodríguez, va anar cridant als integrants de les diferents seccions o activitats, començant per la més recent, la dels xiquets del Taller de teatre Infantil.
Tot seguit, les Veus Sequioleres, rondalla composta per la majoria dels homes de l’equip de construcció de les gaiates i creada per tal d’oferir una serenata en la nit de la rosa sequiolera. No van desaprofitar l’ocasió i ens van delectar amb una dolça cançó de serenata.
Seguidament, es va anar cridant als components de la secció de pesca, els artistes del teatre valencià, el grup de dansants del ball perdut i finalment, va arribar el torn de la Secció de dolçaina i tabal, una altra gran institució sequiolera que no pot faltar en cap desfilada o festeig i que van interpretar com és tradicional una peça musical com a colofó de l’acte protocol•lari.
Acte que va finalitzar amb unes breus paraules animant als socis i membres de la comissió a seguir participant de les diferents activitats.
La vetlada va concloure amb un vi d’honor amb el qual l’A.C. Gaiata 15 Sequiol donava per clausurada la Magdalena 2018 i iniciava els preparatius per a afrontar el camí cap a la pròxima Magdalena 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*