Cloenda d’activitats Magdalena 2017

Després de molts mesos de treball, les activitats culturals en Sequiol arribaven, com el curs escolar, a la seva fi. Igual que en els col•legis, era el moment de realitzar la clausura de les activitats d’aquest curs abans del merescut descans estival.

L’acte va tenir lloc la tarda de l’últim divendres de juny, en el nostre cau, un homenatge d’agraïment a totes les activitats que es desenvolupen durant el curs festiu i que fan possible el creixement constant de la nostra associació cultural, com a col•lectiu implicat en tots els àmbits de la vida castellonenca.

Una vegada en l’escenari, els càrrecs 2017, Bea, Teresa i Marcos, acompanyats per la presidenta Elisabeth, van anar lliurant un detall a cadascun dels integrants de les diferents seccions o activitats. Un regal en forma de CD, emotiva recopilació d’imatges, preciós record d’un bonic exercici que el Sequiolo Nino Turch realitzava per a l’ocasió.

L’homenatge començava amb el grup de Teatre, tota una institució en la gaiata amb moltes obres representades en les nits magdaleneres. El sainet d’aquest any, “La barraqueta de la Visanteta” havia estat especialment divertit. Els actors, apuntadora i equip tècnic, van anar pujant a l’escenari, rebent el detall de mans dels càrrecs i l’aplaudiment dels assistents. El presentador de l’acte, Agustín Mon, va anunciar a més la creació de l’escola de teatre el proper mes de setembre.

Seguidament, es va anar cridant als components de la secció de pesca, una activitat ja consolidada i amb una representació cada vegada més nombrosa, recordant que l’endemà començava un nou curs d’iniciació a la pesca pels més petits.

Després de la pesca va arribar el torn de la Secció de dolçaina i tabal, una altra gran institució sequiolera que no pot faltar en cap desfilada o festeig. Aquest any totes les seves actuacions en l’acte de cloenda van ser especialment emotives, atès que van representar un sentit homenatge al seu company i amic Juan Antonio García, que havia faltat mesos enrere després d’una llarga malaltia. Els membres de la Secció, grans i petits, van interpretar meravelloses peces musicals durant tot l’acte protocol·lari.

Finalment, l’activitat més recent, la Rondalla Sequiolera, creada per oferir una serenata en la nit de la rosa sequiolera i que està composada per la majoria dels homes que formen l’equip de construcció de les gaiates. Dirigits per Chema Orozco i amb més voluntat que ofici, els nois de la 15 formen un grup heterogeni però amb una amistat envejable.

L’acte finalitzava amb unes breus paraules del presentador animant a tots a seguir participant de les diferents activitats que la gaiata els ofereix.

La vetllada va concloure amb un vi d’honor amb el qual l’A. C. Gaiata 15 Sequiol donava per clausurades les activitats de la Magdalena 2017. Després del merescut descans estival, s’iniciaran els preparatius per afrontar el camí cap a la propera Magdalena 2018.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*